Dairy Ép Kft.

DAIRY ÉP KFT.

Cím: H - 2100, Gödöllő, Isaszegi út 168.
Tel.: +36 70 377 42 23
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dairy ÉP Kft.

A XXI. század fejéstechnológiája

A közelmúltban avatták fel Bólyban a Bonafarm Csoport csípőteleki tehenészetét. Nem csak a méretek, hanem a technika is lenyűgöző az ország legnagyobb, legkorszerűbb telepén. Korunk csúcstechnikája testesül meg ebben a rendszerben, ahol a termelés minden mozzanata, de minden egyes tehén egyéni jellemzője az egészségi állapotától a tejleadás napi változásáig számítógépes figyelemmel kísérhető és értékelhető. E világszínvonalú technika megvalósítását a Dairy-Ép Kft. és a Dairy Service Kft. oldotta meg. A cégcsoport közel 20 éve van jelen a magyar piacon és megalakulása óta töretlen sikert tudhat magáénak. A magyar tulajdonosi kör elsősorban a BouMatic fejőgépgyártó cég képviseletére hívta életre a vállalkozást. Ma már több, a tejelő szarvasmarhatartást kiszolgáló cég magas színvonalú termékét hozza be hazánkba, és nem egy esetben – megelőzve a hazai igényeket – úttörő szerepet vállal a legújabb műszaki megoldások és technológiai fejlesztések sikeres meghonosításában.

Bővebben...

Szakmai Nap a Bóly Zrt. Csípõteleki Tehenészeti Telepén

November 14-én a Bóly Zrt., mint a Bonafarm Csoport tagja szakmai napra hívta az érdeklődőket a néhány héttel korábban átadott tehenészeti telepére. A Csípőteleki Tehenészeti Telep Magyarország legmodernebb szarvasmarhatelepe, melyre nagyon sokan voltak kíváncsiak az ország minden szegletéből.

Bővebben...

Magyarország legkomfortosabb tehenészeti telepe

TÁM (2012/04. szám)

Az utóbbi években végzett kutatások és a szerzett gyakorlati tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a folyamatos és kiegyensúlyozott (mennyiségi és minőségi ingadozásoktól mentes) tejtermelés egyik alapvető feltétele a nyugodt, stresszhatásoktól mentes környezet megteremtése az állatok számára. Élő állatokról lévén szó, a tehenek akkor képesek optimálisan „teljesíteni" a nekik szánt feladatot, ha „otthonosan" érzik magukat a termelő istállóban és a tehenészeti telep területén. Ezt nevezzük tehénkomfortnak.

Bővebben...